Am taiat puiul fasiute si l-am "marinat" in niste condimente si delikat.Intr-un castron am batut ouale cu sarea si piperul si am adaugat berea.Peste compozitia de ou am adaugat faina cat sa iasa ca smantana groasa.
Puiul l-am trecut putin peste faina, am scuturat faina in exces si apoi l-am tavalit prin compozitia de ou.
L-am prajit in ulei incins, pana s-a rumenit.Se observa cum de la bere au iesit mai pufoase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii