Am taiat puiul fasiute si l-am "marinat" in niste condimente si delikat.Intr-un castron am batut ouale cu sarea si piperul si am adaugat berea.Peste compozitia de ou am adaugat faina cat sa iasa ca smantana groasa.
Puiul l-am trecut putin peste faina, am scuturat faina in exces si apoi l-am tavalit prin compozitia de ou.
L-am prajit in ulei incins, pana s-a rumenit.Se observa cum de la bere au iesit mai pufoase.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii