autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

deliciu cu banane

Autor: mirabela anitei (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirabela anitei (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 martie 2006

Ingrediente
6 banane, 2 ciocolate cu lapte, 2-3 linguri lapte, 3-4 linguri cognac sau Amaretto, 100g unt

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Untul se pune la topit pe foc mic, apoi se pun bananele rupte in doua. Bananele sunt gata cand se inmoaie pana aproape de mijloc. Ciocolata se pune la topit cu laptele. Cand ciocolata s-a topit se adauga cognacul si se amesteca putin.
Bananele se scot pe un platou si peste ele se toarna ciocolata astfel incat sa fie acoperite. Se pot servi si calde si reci. Si se poate adauga peste ele si inghetata. Sunt delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "deliciu cu banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Deliciu cu banane

Deliciu cu banane

Se separa albusurile de ou de galbenusuri.Se freaca untul cu zaharul si zaharul vanilat pana devine

6 voturi    5 comentarii
45 min
Torturi
Fursecuri Tablă de Șah

Fursecuri Tablă de Șah

Se amestecă bine untul cu zahărul pudră. Se adaugă sarea și esența de vanilie și se amestecă

2 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Fursecuri fragede