Untul se pune la topit pe foc mic, apoi se pun bananele rupte in doua. Bananele sunt gata cand se inmoaie pana aproape de mijloc. Ciocolata se pune la topit cu laptele. Cand ciocolata s-a topit se adauga cognacul si se amesteca putin.
Bananele se scot pe un platou si peste ele se toarna ciocolata astfel incat sa fie acoperite. Se pot servi si calde si reci. Si se poate adauga peste ele si inghetata. Sunt delicioase.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii