autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

deliciu cu banane

Autor: mirabela anitei (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirabela anitei (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 martie 2006

Ingrediente
6 banane, 2 ciocolate cu lapte, 2-3 linguri lapte, 3-4 linguri cognac sau Amaretto, 100g unt

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Untul se pune la topit pe foc mic, apoi se pun bananele rupte in doua. Bananele sunt gata cand se inmoaie pana aproape de mijloc. Ciocolata se pune la topit cu laptele. Cand ciocolata s-a topit se adauga cognacul si se amesteca putin.
Bananele se scot pe un platou si peste ele se toarna ciocolata astfel incat sa fie acoperite. Se pot servi si calde si reci. Si se poate adauga peste ele si inghetata. Sunt delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "deliciu cu banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Deliciu cu banane

Deliciu cu banane

Se separa albusurile de ou de galbenusuri.Se freaca untul cu zaharul si zaharul vanilat pana devine

6 voturi    5 comentarii
45 min
Torturi
Biscuiti cu merisoare

Biscuiti cu merisoare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema. Se adauga cele 2 oua cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri cu nuci si coaja de portocala