Intr-un vas se amesteca crema de lapte condensat cu zeama de lamai galbene si coaja rasa de la 1lamaie verde,pana se omogenizeaza bine;
Intr-un bol se amesteca apa cu zahar,sucul de lamaie verde ramasa,putina esenta de lamaie sau vanilie.
Intr-o forma tapetata cu folie alimentara,se pune un rand de piscoturi inmuiate in siropul de zahar cu lamaie,se umple toate golurile,deasupra se intinde jumatate din crema,se niveleaza,se acopera cu alte piscoturi inmuiate,apoi restul de crema,din nou piscoturi,se acopera cu folia ramasa pe margini si la frigider se lasa cateva ore sau pana a doua zi.
Se scoate din forma,se elimina cu grija folia si se serveste cu toping de fructe sau ciocolata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii