Intr-un vas se amesteca crema de lapte condensat cu zeama de lamai galbene si coaja rasa de la 1lamaie verde,pana se omogenizeaza bine;
Intr-un bol se amesteca apa cu zahar,sucul de lamaie verde ramasa,putina esenta de lamaie sau vanilie.
Intr-o forma tapetata cu folie alimentara,se pune un rand de piscoturi inmuiate in siropul de zahar cu lamaie,se umple toate golurile,deasupra se intinde jumatate din crema,se niveleaza,se acopera cu alte piscoturi inmuiate,apoi restul de crema,din nou piscoturi,se acopera cu folia ramasa pe margini si la frigider se lasa cateva ore sau pana a doua zi.
Se scoate din forma,se elimina cu grija folia si se serveste cu toping de fructe sau ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii