Intr-un bol se amesteca branza cu nutella,se pune putina crema intre doi biscuiti si se lasa deoparte
Se trec biscuitii umpluti prin amestecul de cafea si amaretto,se aseaza pe un platou in pozitie verticala,liptiti tot cu putina crema;dupa ce s-au terminat,cu restul de crema ramasa se imbraca biscuitii,se niveleaza,deasupra se pune nuca taiata si se lasa la frigider cel putin 3ore.
La servire se taie prajitura pe diagonala.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii