Ciocolata se topeste intr-un castron deasupra unei cratite cu apa sau in cuptorul cu microunde. Se amesteca apoi cu crema de vanilie si cu frisca.compotul se imparte in 4 cupe pentru desert. Cafeau se amesteca cu 7 linguri apa si romul. Piscoturile se rup in doua, se moaie in amestecul de cafea si se aranjeaza cu grija asupra compotului de fructe. Se imparte in cupe crema de vanilie si apoi se presara deasupra citiva biscuiti amaretti zdrobiti.
Se servesc imediat sau se tin in frigider pina in momentul servirii.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii