Ciocolata se topeste intr-un castron deasupra unei cratite cu apa sau in cuptorul cu microunde. Se amesteca apoi cu crema de vanilie si cu frisca.compotul se imparte in 4 cupe pentru desert. Cafeau se amesteca cu 7 linguri apa si romul. Piscoturile se rup in doua, se moaie in amestecul de cafea si se aranjeaza cu grija asupra compotului de fructe. Se imparte in cupe crema de vanilie si apoi se presara deasupra citiva biscuiti amaretti zdrobiti.
Se servesc imediat sau se tin in frigider pina in momentul servirii.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii