Desert cu ciocolata si piersici

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g ciocolata de menaj
  • 530 g crema vanilie gata preparata
  • 150 ml frisca
  • 400 g compot de piersici
  • 3 linguri cafe neagra tare
  • 16 piscoturi
  • 2 linguri rom
  • citiva biscuiti

Mod de preparare

Ciocolata se topeste intr-un castron deasupra unei cratite cu apa sau in cuptorul cu microunde. Se amesteca apoi cu crema de vanilie si cu frisca.compotul se imparte in 4 cupe pentru desert. Cafeau se amesteca cu 7 linguri apa si romul. Piscoturile se rup in doua, se moaie in amestecul de cafea si se aranjeaza cu grija asupra compotului de fructe. Se imparte in cupe crema de vanilie si apoi se presara deasupra citiva biscuiti amaretti zdrobiti.

Se servesc imediat sau se tin in frigider pina in momentul servirii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gogosi glazurate

Gogosi glazurate

Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....

Gogosi glazurate
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor