Se taie marul rosu pe jumatate si apoi se scoate cotorul.Se taie felii foarte subtiri, se stropesc cu zeama de lamaie si se presara zahar normal peste ele. Se incinge tigaia Doubletta si se pun merele cu zahar si stropite cu esenta de rom sa se caramelizeze.Merele se aseaza pe marginea tigaii ca o floare.
Se paseaza banana cu furculita sau pasatorul, se amesteca cu milkshakul de capsuni/iaurtul,se adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie-1 fiola, se presara faina si se adauga oul batut.Se torna compozitia peste mere.Se acopera cu cealalta tigaie.Se lasa sa se coaca putin si apoi intoarcem tigaile.Dupa ce s-a copt si acea parte se poate servi fie calda fie rece.Se serveste cu felii de banana cu un mot de crema mascarpone si cirese de coktail fara samburi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii