Se spala fructele iar dupa ce s-au scurs se tau de codite.Se aseaza un strat de piscoturi pe un platou sau direct pe farfurii si le stopesti cu lichior; pui peste piscoturi inghetata apoi un alt strat de piscoturi pe care-l stropesti cu lichiorul ramas.
Se poate face cate straturi doriti.
Frisca se bate cu mixerul si se da la rece,apoi se pune intr-o forma si se decoreaza desertul.
Aranjezi deasupra si pe margini fructele scurse.
Pentru decor poti folosi alune sau nuci caramelizate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii