Se spala fructele iar dupa ce s-au scurs se tau de codite.Se aseaza un strat de piscoturi pe un platou sau direct pe farfurii si le stopesti cu lichior; pui peste piscoturi inghetata apoi un alt strat de piscoturi pe care-l stropesti cu lichiorul ramas.
Se poate face cate straturi doriti.
Frisca se bate cu mixerul si se da la rece,apoi se pune intr-o forma si se decoreaza desertul.
Aranjezi deasupra si pe margini fructele scurse.
Pentru decor poti folosi alune sau nuci caramelizate.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii