Fierbeti orezul in apa pentru ca daca il fierbeti direct in lapte pierdeti din cantitatea laptelui.Separat in alta oala fierbeti laptele la un foc mai mic decat orezul.Orezul cand este aproape facut il scurgem de apa si il punem in lapte.Preparam o budinca precum instructiunile de pe plic iar apoi o adaugam fierbinte peste laptele cu orez si daca se doreste se mai adauga zahar sau esente sau zahar vanilinat.
Se serveste ca si desert sau ca si felul 3 sau de ce nu pentru un mic dejun copios.
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii