Ingrediente
500 g foietaj, 1 lingurita scortisoara, 3 linguri gem de caise, 2 linguri nuca de cocos, piersici sau caise din compot
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
9 voturi
Mod de preparare
Foaia de aluat se taie in dreptunghiuri egale.(eu am gasit aluat gata taiat)
Crestam aluatul in interior la 1 cm de margine.
Gemul de caise il amestecam cu o lingurita de apa calduta, ungem chenarul interior cu gem si presaram nuca de cocos, apoi asezam piersicile taiate in patru sau felii si le ungem cu gem de caise.
Dreptunghiurile le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins 20-30 de minute. Dupa ce s-au racorit le presaram cu zahar.
Pofta buna!
Mariana Simionescu , 04 noiembrie 2013
Chiar e fain asta ! Dulce-acrisor, numai bun :)
ana , 04 noiembrie 2013
de ce trebuie foietajul crestat?