Se bate frisca cu zaharul pudra la inceput la viteza moderata si apoi la viteza mare; se adauga coaja rasa de lamaie si portocal, sucul de lamie si vanilia; se lasa la rece pana pregatim capsunile.
Capsunile se spala, se curata de codite si se taie in sferturi, pastrand cateva pentru decor.
Se mixeaza pana obtinem un piureu.
Se adauga piureul de capsuni la crema de frisca si se amesteca folosind blenderul la viteza cea mai mica.
Se inmoaie cate un piscot de sampanie rupt in bucatele( cate unul pentru fiecare cupa) in suc de portocale si se aseaza pe baza cupelor.
Se aseaza in fiecare cupa cate un piscot intreg si se toarna spuma de capsuni.
Se decoreaza cu capsuni si frunze de menta verde.
Pofta buna!
Reteta pentru crema de capsuni am gasit-o pe acest blog:
http://cucina.jugariu.ro/2011/05/12/reteta-de-mousse-de-capsuni/
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii