autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Desert cu spuma de cirese

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 iunie 2013

Ingrediente
15 piscoturi, 200 ml frisca lichida, 2 linguri mascarpone, 200 gr cirese, 1 lingura zahar pudra, 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie, 1 lingurita esenta vanilie, 1 ceasca cafea preparata

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Spalam ciresele si le lasam sa se scurga de apa.
Scoatem samburii cam la 120 de grame, le punem in bleder si le facem piure.
Frisca rece o mixam pana devine spuma.
Adaugam mascarponele, zaharul pudra si mixam la viteza mica.
Aromatizam cu esenta de vanilie si zaharul cu pastai de vanilie.
La final incorporam piureul de cirese cu ajutorul unei linguri.
Pregatim 6 cupe si incepem montarea desertului: rupem 6 piscoturi pe jumatate, le trecem prin cafea (care trebuie sa fie rece) si asezam cate doua bucati in cupe.
Dam drumul si la 2-3 cirese intregi, apoi punem un strat de crema. Asezam iar piscoturi trecute prin cafea, de data aceasta 3 bucati si iar crema.
Decoram cu cirese si dam cupele la frigider pentru circa 30 de minute.
Mmmm deliciu...Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu spuma de cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu bezea

Tarta cu bezea

Incorporam:galbenusurile cu zaharul, smantana,faina,aromele si praful de copt. Asezm aluatul in tava

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Placinta rustica cu struguri

Placinta rustica cu struguri

Se pune intr-un vas faina,drojdia dizolvata cu putin lapte cald,oul batut cu sare si zahar,iaurt,lapte,se

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 15 piscoturi
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri mascarpone
  • 200 gr cirese
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 ceasca cafea preparata

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Pasca fara aluat