Incalzeste cuptorul la 160 grade C. Bate untul cu zaharul. aduga ouale si faina si amesteca bine. Imparte compozitiain doua: intr-una pune cacao, intr-una vanilie. Toarna cote o lingra din compozitie in forme de briose, captusite cu hirtie de copt. Coace-le in tava 8 minute, apoi lasa-le la racit. Inmoaie prajiturelele cu vanilie in ciocolata neagra, iar cele de cacao in cele alba
Decoreaza cu ciocolata raziuta.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii