Se amesteca zmeura cu 3 linguri de zahar pudra si zmeurata.Se bat galbenusurile cu restul de zahar pudra,se adauga treptat crema de branza si se bat pana la omogenizare.Se bat albusurile spuma si se adauga cate putin in crema.
Se pregatesc cupe inalte pentru desert,in care se asaza in straturi alternative:piscoturi sfaramate,crema de branza,zmeura.
Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.Se garnisesc cu frunze de zmeur.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii