Desert cu zmeura

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g crema de branza(cu smantana)
  • 500g zmeura
  • 5 linguri zahar pudra
  • 100ml zmeurata
  • 2 oua
  • 150 ml frisca
  • 150g piscoturi
  • frunze de zmeura

Mod de preparare

Se amesteca zmeura cu 3 linguri de zahar pudra si zmeurata.Se bat galbenusurile cu restul de zahar pudra,se adauga treptat crema de branza si se bat pana la omogenizare.Se bat albusurile spuma si se adauga cate putin in crema.

Se pregatesc cupe inalte pentru desert,in care se asaza in straturi alternative:piscoturi sfaramate,crema de branza,zmeura.

Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.Se garnisesc cu frunze de zmeur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise