autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Desert cu zmeura

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
300g crema de branza(cu smantana),500g zmeura,5 linguri zahar pudra,100ml zmeurata,2 oua,150 ml frisca, piscoturi,frunze de zmeura

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zmeura cu 3 linguri de zahar pudra si zmeurata.Se bat galbenusurile cu restul de zahar pudra,se adauga treptat crema de branza si se bat pana la omogenizare.Se bat albusurile spuma si se adauga cate putin in crema.

Se pregatesc cupe inalte pentru desert,in care se asaza in straturi alternative:piscoturi sfaramate,crema de branza,zmeura.

Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.Se garnisesc cu frunze de zmeur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu zmeura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Desert cu spuma de zmeura

Desert cu spuma de zmeura

Blatul: Mixam untul cu zaharul, incorporam galbenusurile unul cate unul. Adaugam faina, esenta

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Faguri

Faguri

Preparare compozitie: Se amesteca zaharul si ouale apoi se adauga uleiul si amoniacul si la sfarsit

19 voturi    5 comentarii
5h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300g crema de branza(cu smantana),500g zmeura,5 linguri zahar pudra,100ml zmeurata,2 oua,150 ml frisca, piscoturi,frunze de zmeura

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chec zebra