Autor:
vera (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 22 mai 2009
Ingrediente
6 piersici,500g iaurt simplu,menta,un albus,30g zahar farin,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Opariti piersicile in apa fiarta timp de 1 minut,raciti-le,scoateti pielea, taiati cubulete; Spalati 4-5 foi de menta si trceti prin robotul de bucatarie cu jumatate din iaurt si jumatate din piersici. Varsati compozitia in 4 pahare iar deasupra ornati cu piersicile ramase. Bateti albusul bine cu sare si zaharul farin si amestecati cu iaurtul ramas. Vvarsati aceasta compozitie deasupra piersicilor si ornati cu felii de piersici si foite de menta. Puneti in frigider iar cind se racesc se pot servii!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de piersici si iaurt" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Piersicile se spală bine şi se decojesc,după care se taie felii şi se aşează pe fundul unui
48 voturi
18 comentarii
1h 10 min
Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si
12 voturi
15 comentarii
3h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate