Opariti piersicile in apa fiarta timp de 1 minut,raciti-le,scoateti pielea, taiati cubulete; Spalati 4-5 foi de menta si trceti prin robotul de bucatarie cu jumatate din iaurt si jumatate din piersici. Varsati compozitia in 4 pahare iar deasupra ornati cu piersicile ramase. Bateti albusul bine cu sare si zaharul farin si amestecati cu iaurtul ramas. Vvarsati aceasta compozitie deasupra piersicilor si ornati cu felii de piersici si foite de menta. Puneti in frigider iar cind se racesc se pot servii!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii