Opariti piersicile in apa fiarta timp de 1 minut,raciti-le,scoateti pielea, taiati cubulete; Spalati 4-5 foi de menta si trceti prin robotul de bucatarie cu jumatate din iaurt si jumatate din piersici. Varsati compozitia in 4 pahare iar deasupra ornati cu piersicile ramase. Bateti albusul bine cu sare si zaharul farin si amestecati cu iaurtul ramas. Vvarsati aceasta compozitie deasupra piersicilor si ornati cu felii de piersici si foite de menta. Puneti in frigider iar cind se racesc se pot servii!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii