Pepenele se taie sub forma de cuburi.Capsunii se taie in doua pe lungime.Se pun intr-un vas atat cuburile de pepene cat si capsunii, se stropesc cu esenta de rom si se amesteca cu zaharul brun si zaharul vanilat.Se amesteca bine si apoi se repartizeaza in cupe.Deasupra se pune dulceata si cuburile de ciocolata.Se da la rece pentru circa 30 min.
Este un deliciu...........
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii