Desert la pahar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 4-5 linguri zahar
  • 2 oua
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 200 ml frisca
  • 500 g capsuni sau zmeura
  • alune

Mod de preparare

O budinca de vanilie se fierbe cu 500 ml lapte si 4-5 linguri zahar apoi se lasa sa se raceasca. 2 albusuri se bat spuma tare su 3 pliculete zahar vanilat. Se amesteca usor cu budinca racita si 200 ml frisca din smantana.

500 g capsuni sau zmeura se spala si se lasa sa se stoarca de apa. In cupe de desert se pun alternativ capsuni si crema. Deasupra se presara cu alune tocate mare. Se da la rece 2-3 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise