O budinca de vanilie se fierbe cu 500 ml lapte si 4-5 linguri zahar apoi se lasa sa se raceasca. 2 albusuri se bat spuma tare su 3 pliculete zahar vanilat. Se amesteca usor cu budinca racita si 200 ml frisca din smantana.
500 g capsuni sau zmeura se spala si se lasa sa se stoarca de apa. In cupe de desert se pun alternativ capsuni si crema. Deasupra se presara cu alune tocate mare. Se da la rece 2-3 ore.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii