Biscuitii-i insiropezi in sucul de compot caldutz. Asezi biscuitii in tacva. Pe fiecare biscuite asezi cate un fruct din compot, peste care intizi crema:
O ceasca de lapte o pui la fiert. Faina, zaharul, galbenusele,zaharul vanilat se dizolva in laptele ramas. Compozitia se adauga in laptele ce clocoteste.Se lasa la fiert mestecand mereu, pana compozitia se indeseste bine. Se adauga untul, se ia de pe foc. Omogenizezi compozitia si o intinzi peste biscuiti. Dupa ce s-a racit crema, intinzi frisca:
bati zaharu, zaharul vanilat si smantana, pana onbtii consistenta spumoasa.
Razi ciocolata peste frisca.
Poti inlocui frisca, cu bezea:
Bati cele 4 albusuri cu 4 linguri zahar si zaharul vanilat pe baie de abur, pana obtii bezeaua.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii