Biscuitii-i insiropezi in sucul de compot caldutz. Asezi biscuitii in tacva. Pe fiecare biscuite asezi cate un fruct din compot, peste care intizi crema:
O ceasca de lapte o pui la fiert. Faina, zaharul, galbenusele,zaharul vanilat se dizolva in laptele ramas. Compozitia se adauga in laptele ce clocoteste.Se lasa la fiert mestecand mereu, pana compozitia se indeseste bine. Se adauga untul, se ia de pe foc. Omogenizezi compozitia si o intinzi peste biscuiti. Dupa ce s-a racit crema, intinzi frisca:
bati zaharu, zaharul vanilat si smantana, pana onbtii consistenta spumoasa.
Razi ciocolata peste frisca.
Poti inlocui frisca, cu bezea:
Bati cele 4 albusuri cu 4 linguri zahar si zaharul vanilat pe baie de abur, pana obtii bezeaua.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii