Intr-un bol punem ananasul scurs de zeama, coaja de lamaie si cu mixerul vertical pregatim un piure.
Frisca lichida, rece, o mixam pana devine spuma, apoi adaugam zaharul pudra, extractul de vanilie si le incorporam usor.
Pregatim 2 cupe si aranjam desertul.
Punem cate 3-4 lingurite de frisca lichida, o nivelam si presaram praf de anason.
Peste venim cu un strat de piure de ananas si dam cupele la congelator pentru 10-15 minute.
Pepenele galben il punem in blender, il facem piure si pe el
Il incorporam peste frisca ramasa, apoi scoatem cupele si il turnam peste stratul de ananas.
Dam iarasi la congelator cat sa se raceasca si sa se inchege bine dar sa nu inghete.
Decoram cu ananas stelat, felii de caise si servim.
Este un desert de vara plin de savoare si racoros!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii