autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Desert tropical

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
125g faina,1 lingura zahar,125 ml cidru sec,125 ml lapte, oua,1 ananas,2 rodii,200ml frisca, plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Ouale se separa.Se amesteca faina cu zahar,cidru,lapte si galbenusuri;apoi se adauga albusurile batute.

Ananasul se curata de cotor,se taie felii ce se tavalesc prin aluat;se prajesc in fripteuza .

Se servesc alaturi de frisca batuta cu zahar vanilat si amestecata cu samburii de rodie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tropical" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tortulete cu nutella

Tortulete cu nutella

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade. In oala mixerului se bate crema de Nutella cu ouale pana

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
piersici melba

piersici melba

Punem zmeura intr-o sita de nailon marunta si fixam deasupra unui vas incapator. Frecam zmeura cu

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 125g faina,1 lingura zahar,125 ml cidru sec,125 ml lapte, oua,1 ananas,2 rodii,200ml frisca, plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Nopti libaneze-“Layali libnan”