autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Desert tropical

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
125g faina,1 lingura zahar,125 ml cidru sec,125 ml lapte, oua,1 ananas,2 rodii,200ml frisca, plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Ouale se separa.Se amesteca faina cu zahar,cidru,lapte si galbenusuri;apoi se adauga albusurile batute.

Ananasul se curata de cotor,se taie felii ce se tavalesc prin aluat;se prajesc in fripteuza .

Se servesc alaturi de frisca batuta cu zahar vanilat si amestecata cu samburii de rodie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tropical" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Praline de ciocolata

Praline de ciocolata

Cum ar fi sa ne trezim dimineata si pe masa sa fie numai tablete de tooate tipurile de ciocolata?Sa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Desert racoros din iaurt

Desert racoros din iaurt

Piscoturile de sampanie, se asaza pe fundul vasului in care faceti desertul, impreuna cu cateva lingurite

3 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 125g faina,1 lingura zahar,125 ml cidru sec,125 ml lapte, oua,1 ananas,2 rodii,200ml frisca, plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajiturele napolitane