Desert

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (6portii):200gr. Madlene simple(din comert)
  • 600gr. compot de cirese
  • 500gr. crema de vanilie
  • 400gr. frisca lichida
  • 1lingura de zahar brun
  • 75ml. visinata;pentru crema de vanilie:2 budinci de vanilie si 500ml. lapte;

Mod de preparare

Intr-un vas adanc, de sticla , potrivit pentru acest desert, se aseaza madlenele sfaramate. Se scurge de zeama 1 borcan de compot de cirese si se pastreaza lichidul deoparte. Se scot samburii fructelor si se presara fructele peste Madlene.Se amesteca 75ml. suc de pe compot cu 75ml. visinata si se stropesc fructele din bol.Se prepara budinca de vanilie , respectandu-se instructiunile de pe plicuri.Se lasa sa se raceasca si se toarna peste fructe.Se bate frisca spuma si se toarna peste crema de budinca.Se netezeste suprafata si se presara zaharul brun. Se tine desertul la frigider timp de 2-3ore inaite de a-l servi.Este si mai bine daca se prepara desertul cu o seara inainte si se lasa peste noapte la rece,pentru ca stratul de Madlene sa absoarba complet lichidul cu alcool.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise