Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara frunze de leustean, tarhon,patrunjel,marar ,telina,si de aceea avem la indemana cea mai buna si practica metoda,congelarea.Astfel,condimentele verzi isi pastreaza aromele si vitaminele si le avem la indemana toata iarna.
Bunica mea usca aceste condimente si mi-aduc cu drag aminte de acel miros placut de verdeata uscata...
Se curata crengutele subtiri de leustean dupa tulpinile groase ,se spala,se zvanta,apoi se fac buchetele si se ambaleaza in pungute sau cutiute din material plastic . Pungile se leaga bine sau se videaza cu aparatul de vidat si asa vom avea supite si ciorbite aromate toata iarna….

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii