autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE - MARAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 august 2009

Ingrediente
Ex.10 legaturi marar, cutiute sau pungi din material plastic

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara frunze de marar, tarhon,patrunjel,leustean,telina,si de aceea avem la indemana cea mai buna si practica metoda, congelarea.Astfel,isi pastreaza aromele si vitaminele si le avem la indemana toata iarna.

Bunica mea usca condimentele verzi si mi-aduc aminte cu drag de acel miros placut.... Eu usuc doar marar si numai cat am nevoie pentru conserve si muraturi …

Mararul proaspat,se spala ,se taie coditele daca sunt prea lungi, si se lasa la zvantat.Puteti sa formati buchetele sau sa tocati mararul ,apoi se ambaleaza in cutiute sau pungi din plastic.Pungile se leaga bine sau se videaza cu aparatul de vidat .
Daca ti-a placut reteta noastra "DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE - MARAR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Zacusca

Zacusca

Vinetele si ardeii capia se coc, se curata si se lasa la scurs. Gogosarii se utilizeaza in stare

0 voturi    2 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Hrean in otet pe gustul tau

Hrean in otet pe gustul tau

Hreanul se curata, se spala, se zvanta si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender. Personal

19 voturi    5 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Va multumesc mult...

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 13 august 2010

    Cu toate ca la noi toate verdeturile sint existente tot anul de multe ori le toc si le pun in pungute la congelator caci asa le pastrez verzi si proaspete si nu mi se strica in frigider.Este minunat verdeata proaspata la o farfurie de supa incalzita ii da un nou gust minunat.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 august 2010

    Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 13 august 2010

      Super !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Va multumesc...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      La fel pregatesc si eu,tocat si pus la congelator !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Multumesc pentru aprecieri,sfaturi,idei si comentarii...

    • Adrian

      Adrian (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Multumim pentru sfat !Eu il prepar asa: spalat bine, lasat sa se zvante putin, tocat marunt, pus pe un platou la uscat si acoperit cu hartie curata, aproximativ 3 zile si pus in borcanele pentru condimente.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Si eu fac tot asa;doar ca folosesc naylonul care se lipeste(nu stiu cum se numeste).Imi place,ca nu e nevoie sa scoti aerul:iese singur;sper sa nu fie daunator(naylonul).

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Eu il toc si il pun in pungi la congelator.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      La fel pun si eu mararul,doar ca eu il tai foarte fin si il pun in pungute.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Multumesc pentru aprecierile si sfaturile voastre...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Multumesc ...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      La fel fac si eu cu verdeturile.Cand am nevoie iau repede din congelator.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Eu tai verdeata foarte marunt, formez pachetele mici, ambalate in pungute si pastrez in cutii de plastic.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 22 august 2009

      Eu pastrez mararul uscat in borcane.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Ex.10 legaturi marar
  • cutiute sau pungi din material plastic

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Va multumesc mult...

Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Ghiveci grecesc