Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara frunze de marar, tarhon,patrunjel,leustean,telina,si de aceea avem la indemana cea mai buna si practica metoda, congelarea.Astfel,isi pastreaza aromele si vitaminele si le avem la indemana toata iarna.
Bunica mea usca condimentele verzi si mi-aduc aminte cu drag de acel miros placut.... Eu usuc doar marar si numai cat am nevoie pentru conserve si muraturi …
Mararul proaspat,se spala ,se taie coditele daca sunt prea lungi, si se lasa la zvantat.Puteti sa formati buchetele sau sa tocati mararul ,apoi se ambaleaza in cutiute sau pungi din plastic.Pungile se leaga bine sau se videaza cu aparatul de vidat .

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii