autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE - PATRUNJEL VERDE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 iulie 2009

Ingrediente
patrunjel verde, pungi sau cutii din material plastic

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara frunze de patrunjel, tarhon,marar,leustean,telina,si de aceea avem la indemana cea mai buna si practica metoda, congelarea.Astfel,isi pastreaza aromele si vitaminele si le avem la indemana toata iarna.

Se curata crengutele subtiri patrunjel dupa tulpinile groase ,se spala,se zvanta,apoi se fac buchetele si se ambaleaza in pungute sau cutiute din material plastic . Pungile se leaga bine sau se videaza cu aparatul de vidat si asa vom avea supite,creme,ciorbite si alte preparate aromate toata iarna….
Daca ti-a placut reteta noastra "DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE - PATRUNJEL VERDE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gogosari marinati umpluti cu struguri

Gogosari marinati umpluti cu struguri

Spalam gogosarii, ii curatam de cotor si seminte, curatam morcovii si telina si le taiem rondele

20 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Topping de capsuni

Topping de capsuni

Capsunile curatate si spalate, le dam prin blender pana iese o pasta (daca dorim sa eliminam si semintele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Eu il tai marunt si il pun in pungi la congelator.

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Eu il tai marunt si-l pun in punga sau in cutie de plastic iar iarna doar iau cu lingura si adaug in mancare.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 august 2009

    Multumesc fetelor pentru sfaturi,idei si aprecieri...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 22 august 2009

      Interesanta si ideea Carmenelei.Bravo fetelor!

    • carmenela

      carmenela (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

      Patrunjelul ca si alte plante aromatice il poti congela intr-un borcan de sticla cu capac pe care il deschizi ori de cite ori ai nevoie...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • patrunjel verde
  • pungi sau cutii din material plastic

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu il tai marunt si il pun in pungi la congelator.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Ketchup de rosii si ardei rosii