Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara frunze de patrunjel, tarhon,marar,leustean,telina,si de aceea avem la indemana cea mai buna si practica metoda, congelarea.Astfel,isi pastreaza aromele si vitaminele si le avem la indemana toata iarna.
Se curata crengutele subtiri patrunjel dupa tulpinile groase ,se spala,se zvanta,apoi se fac buchetele si se ambaleaza in pungute sau cutiute din material plastic . Pungile se leaga bine sau se videaza cu aparatul de vidat si asa vom avea supite,creme,ciorbite si alte preparate aromate toata iarna….
Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.
Pudra de rosiiPlacinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...
Placinta frageda cu dovleac si nucaPentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta
Comentarii