autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

DIN CATEGORIA FRUCTE CONGELATE - CAPSUNE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
Ex. 2 kg capsune, pungi sau cutii din material plastic

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Pastrarea prin congelare a fructelor este cea mai sigura,moderna si mai sanatoasa decat oricare alt mod de conservare, pastrand astfel calitatea proaspata, naturala a fructului cat si gustul,aroma si vitaminele nealterate.

Se aleg capsune proaspete,coapte,tari si se spala cu
grija sub jet de apa rece,se inlatura frunzulitele si coditele,se zvanta si se ambaleaza in pungi sau cutii din material plastic in cantitati care se consuma la o singura folosire.Putem prepara tarte, prajituri, creme, spume,inghetate ...
Daca ti-a placut reteta noastra "DIN CATEGORIA FRUCTE CONGELATE - CAPSUNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ketchup de rosii si ardei rosii

Ketchup de rosii si ardei rosii

Se spala ardeii grasi si peperoni si se taie bucati mai mari, indepartand bine semintele si se pun

41 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Pasta de ardei capia

Pasta de ardei capia

1.Spalati si curatati ardeii. 2.Dati ardeii capia prin masina de tocat sau ii puteti mixa in robotul

1 vot    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iunie 2015

    Va multumesc din suflet tuturor...

  • Fara foto

    Dana Stefan , 05 iunie 2015

    Super idee

  • Fara foto

    Dragoi Valerica , 02 iunie 2013

    Multumesc, pentru retetele primite, toate sunt foarte bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Multumesc...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Si eu le congelez la fel.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      O idee foarte curioasa.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Bune si oricand la indemana.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Metoda asta o folosesc si eu. Simplu si sigur.Le dezghet treptat si sunt foarte bune pentru placinta sau compot.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Asa congelez si eu fructele.Cel mai mult am pus afine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • Ex. 2 kg capsune
  • pungi sau cutii din material plastic

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Va multumesc din suflet tuturor...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de portocale, grape-fruit si lamaie