Pastrarea prin congelare a fructelor este cea mai sigura,moderna si mai sanatoasa decat oricare alt mod de conservare, pastrand astfel calitatea proaspata, naturala a fructului cat si gustul,aroma si vitaminele nealterate.
Se aleg capsune proaspete,coapte,tari si se spala cu
grija sub jet de apa rece,se inlatura frunzulitele si coditele,se zvanta si se ambaleaza in pungi sau cutii din material plastic in cantitati care se consuma la o singura folosire.Putem prepara tarte, prajituri, creme, spume,inghetate ...

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii