autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

DIN CATEGORIA FRUCTE CONGELATE - CAPSUNE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
Ex. 2 kg capsune, pungi sau cutii din material plastic

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Pastrarea prin congelare a fructelor este cea mai sigura,moderna si mai sanatoasa decat oricare alt mod de conservare, pastrand astfel calitatea proaspata, naturala a fructului cat si gustul,aroma si vitaminele nealterate.

Se aleg capsune proaspete,coapte,tari si se spala cu
grija sub jet de apa rece,se inlatura frunzulitele si coditele,se zvanta si se ambaleaza in pungi sau cutii din material plastic in cantitati care se consuma la o singura folosire.Putem prepara tarte, prajituri, creme, spume,inghetate ...
Daca ti-a placut reteta noastra "DIN CATEGORIA FRUCTE CONGELATE - CAPSUNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gogosari in sos de bulion

Gogosari in sos de bulion

Se taie gogoşarii felii si se fierb în bulion până se înmoaie. Se scot cu spumiera şi se pun

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii pentru iarna

Suc de rosii pentru iarna

Rosiile le-am spalat si le-am taiat felii, indepartand cotorul. Le-am trecut de doua ori prin masina

4 voturi    1 comentariu
5h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iunie 2015

    Va multumesc din suflet tuturor...

  • Fara foto

    Dana Stefan , 05 iunie 2015

    Super idee

  • Fara foto

    Dragoi Valerica , 02 iunie 2013

    Multumesc, pentru retetele primite, toate sunt foarte bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Multumesc...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Si eu le congelez la fel.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      O idee foarte curioasa.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Bune si oricand la indemana.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Metoda asta o folosesc si eu. Simplu si sigur.Le dezghet treptat si sunt foarte bune pentru placinta sau compot.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Asa congelez si eu fructele.Cel mai mult am pus afine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • Ex. 2 kg capsune
  • pungi sau cutii din material plastic

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Va multumesc din suflet tuturor...

Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Bulion fara conservant