autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

discuri cu stafide

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
100 gr stafide,50 ml rom ,220 gr faina,100 gr unt, ou, 100 gr zahar,sare.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga oul, sarea, stafidele inmuiate in rom, faina si putem adauga si putin rom. Se face un sul care se pune in folie de plastic si se tine o ora la frigider. Se taie discuri de grosimea unui deget, se pun discurile pe foaie de copt si se coc pana devin aurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "discuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cozonac cu aroma de portocala

Cozonac cu aroma de portocala

Mai intai pregatim maiaua. Amestecam drojdia cu 3-4 linguri de lapte caldut, o lingurita zahar si

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
fursecuri simple cu nuca de cocos

fursecuri simple cu nuca de cocos

Amestecam faina cu untul cuburi, nuca de cocos, 2 galbenusuri si zaharul. Amestecati totul rapid

10 voturi    1 comentariu
3h 25 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100 gr stafide,50 ml rom ,220 gr faina,100 gr unt, ou
  • 100 gr zahar,sare.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cheesecake cu fragute si dulceata de mure la pahar