Pentru foi se amesteca toate ingredientele si se framanta o coca exact ca la taitei.Se imparte coca in 7-8 parti si se intind foile exact ca la taitel.
Datorita mierii de albina coca se intinde fara ase rupe.Chiar se poate modela in tava.
Eu ca sa-mi iasa foile perfecte tai o hartie alba exact cat fundul tavii.Pun tava pe hartie,o trasez cu un creion si o tai.
Se incinge tava si se coc foile.Ele sunt coapte cand sunt putin de tot aurii.
Separat se face frisca(zaharul cu smantana)se adauga dupa gust esenta,cacao.
Se umplu foile.Se preseaza si se lasa cam 24 de ore dupa care se taie si se dau prin zahar pudra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii