Doradele se curata, se spala bine, se indeparteaza solzii, se taie capul, le taiem de-a lungul, obtinem filè de peste.
Asezam pestele in tava, ornam cu rondele de ceapa, felii de rosii, ardei gras taiat felii, ulei, sare, piper, vinul alb, felii de lamaie.
Introducem pestele in cuptorul preancalzit cam 200°C timp de 30'.
Se serveste cu patrunjel tocat proaspat pe deasupra,si cu lamaie alaturi!
Poate fii acompaniat de cartofi nature sau de o salata verde!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii