autor:

Laura_Nechita

» » Mancaruri cu peste

Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii

Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2014

Ingrediente
1 peste dorada proaspat (aprox. 600- 700 gr), condimente : sare de mare, oregano, patrunjel, rozmarin, 2 lg ulei de masline, hartie de copt, pentru garnitura, 6-7 cartofi noi marisori, sare de mare, oregano, usturoi verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalam si curatam pestele de solzi si pe interior. Eu ii tai capul si coada.
Il stergem cu un prosop de hartie apoi il stropim cu un pic de ulei de masline. Presaram un pic de sare de mare, apoi presaram condimentele uscate. Luam o hartie de copt si impachetam pestele, sigiland bine marginile. Punem intr-un vas termorezisten si dam la cuptor, la foc mediu, cam 20-30 minute.
Cartofii ii curatam, ii spalam. Ii fierbem cateva minute sau ii punem in vasul de gatit la aburi cat sa se patrunda un pic. Luam o tava termorezistenta si punem cartofii. Tocam un pic de usturoi verde, stropim cu un pic de ulei masline, presaram cateva boabe de sare de mare si oregano. Dam la cuptor, la foc iute cam 15 minute.
Atentie cand desfaceti pestele din pachet, aburii sunt extrem de fierbinti.
Scoatem pestele, il lasam un pic sa se racoreasca, mirosim un pic aroma si servim cu cartofii aurii.
Spalam si curatam pestele de solzi si pe interior. Eu ii tai capul si coada.
Il stergem cu un prosop de hartie apoi il stropim cu un pic de ule
Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste
Macrou pe sare cu arome mediteraneene şi crochete de cartofi

Macrou pe sare cu arome mediteraneene şi crochete de cartofi

Am ales aceste ingrediente pentru a-i da macroului o savoare aparte pe care numai citricele i-l pot

5 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Macrou in sos de rosii cu vin

Macrou in sos de rosii cu vin

.Mod de preparare: Se spala si se taie macroul in felii groase de aproximativ doua degete. Se

2 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 peste dorada proaspat (aprox. 600- 700 gr)
  • condimente : sare de mare
  • oregano
  • patrunjel
  • rozmarin
  • 2 lg ulei de masline
  • hartie de copt
  • pentru garnitura
  • 6-7 cartofi noi marisori
  • sare de mare
  • oregano
  • usturoi verde

Raporteaza reteta

Retete
de Laura_Nechita
Paste de casa, cu hribi si bacon

Paste de casa, cu hribi si bacon

Se pregătesc pastele, pentru a le putea lăsa puțin la uscat. Într-un castron, se mixează

0 voturi    0 comentarii
2h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de pui, cu legume si iaurt

Salata de pui, cu legume si iaurt

Se pune la fiert o oala cu apa, cu putina sare. Se adauga pieptul de pui si se lasa la fiert, pana

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spală fasolea, apoi se pune în apă rece, la hidratat. Se lasă de seara până a

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Sea Bass (biban de mare ) la tigaie, cu legume si sos de unt

Sea Bass (biban de mare ) la tigaie, cu legume si sos de unt

Fileurile de biban se usuca pe un servet. Se infierbanta o tigaie, cu ulei putin in care se adauga sare de mare din belsug. Fileurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Scrumbie coapta

Scrumbie coapta

Cu o zi inainte curatam scrumbiile-se pot curata chiar daca sant putin congelate le spalam si le saram cu sare groasa si in burta si

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive