Fierbem spanacul in apa cu sare, il scurgem, il stoarcem bine si il tocam pe un fund de lemn; il calim intr-o tigaie cu jumatate din unt.
Pregatim salsa bechamel cu faina, untul ramas si laptele cald, sare si piper si putin din supa de peste. Cand salsa este fiarta, adaugam smantana amestecand foarte repede:
Intr-o tava asezam un strat de spanac cu unt, asezam pestele deasupra, acoperim cu bechamel, iar deasupra cu parmezan.
Se coace in cuptorul cald 180° C timp de 20 minute, dupa care se serveste.
In general, supa de peste eu o pregatesc din capatani de peste cu morcov si ceapa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii