doarada se curata ,se spala se condimenteaza si se unge cu ulei..se frige pe grilul incins
intr-un vas cu apa fiarta si sare adaugam cus-cusul il fierbem cca10 min apoi il scurgem de apa ..intr-o tigaie topim untul si adaugam cus-cus-ul fiert il lasam cca 2 min ...
pe un platou sau farfurie asezam un pat de cas-cus iar deasupra dorada ..adaugam lamaie
acest preparat se serveste cu salata dupa preferinta ...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii