autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu peste

dorada la gratar pe pat de cus-cus

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
dorada, sare, ulei, lamaie, , cus-cus, apa, sare, unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

doarada se curata ,se spala se condimenteaza si se unge cu ulei..se frige pe grilul incins

intr-un vas cu apa fiarta si sare adaugam cus-cusul il fierbem cca10 min apoi il scurgem de apa ..intr-o tigaie topim untul si adaugam cus-cus-ul fiert il lasam cca 2 min ...

pe un platou sau farfurie asezam un pat de cas-cus iar deasupra dorada ..adaugam lamaie
acest preparat se serveste cu salata dupa preferinta ...
Daca ti-a placut reteta noastra "dorada la gratar pe pat de cus-cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Gustos si sanatos...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Gustos, frumos!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Foarte bun si prezentare super!*****

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Arata bine si cred ca a fost tare bun.

    • flori de piatra , 03 martie 2010

      F.frumoasa prezentarea.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • dorada
  • sare
  • ulei
  • lamaie
  • cus-cus
  • apa
  • sare
  • unt

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Gustos si sanatos...

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav cu legume la cuptor