autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu peste

dorada la gratar pe pat de cus-cus

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
dorada, sare, ulei, lamaie, , cus-cus, apa, sare, unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

doarada se curata ,se spala se condimenteaza si se unge cu ulei..se frige pe grilul incins

intr-un vas cu apa fiarta si sare adaugam cus-cusul il fierbem cca10 min apoi il scurgem de apa ..intr-o tigaie topim untul si adaugam cus-cus-ul fiert il lasam cca 2 min ...

pe un platou sau farfurie asezam un pat de cas-cus iar deasupra dorada ..adaugam lamaie
acest preparat se serveste cu salata dupa preferinta ...
Daca ti-a placut reteta noastra "dorada la gratar pe pat de cus-cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste pane

Peste pane

Fileurile de pangasius se taie in trei parti egale, se sareaza dupa gust. Se amesteca intr-un castron

10 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Crap fript cu sarmouzak

Crap fript cu sarmouzak

Crapul se curata de intestine si de solzi, se indeparteaza capul care poate fi folosit la ciorba,

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Gustos si sanatos...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Gustos, frumos!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Foarte bun si prezentare super!*****

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Arata bine si cred ca a fost tare bun.

    • Fara foto

      flori de piatra , 03 martie 2010

      F.frumoasa prezentarea.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Gustos si sanatos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Creveti cu usturoi si vin alb