autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu peste

dorada la gratar pe pat de cus-cus

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
dorada, sare, ulei, lamaie, , cus-cus, apa, sare, unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

doarada se curata ,se spala se condimenteaza si se unge cu ulei..se frige pe grilul incins

intr-un vas cu apa fiarta si sare adaugam cus-cusul il fierbem cca10 min apoi il scurgem de apa ..intr-o tigaie topim untul si adaugam cus-cus-ul fiert il lasam cca 2 min ...

pe un platou sau farfurie asezam un pat de cas-cus iar deasupra dorada ..adaugam lamaie
acest preparat se serveste cu salata dupa preferinta ...
Daca ti-a placut reteta noastra "dorada la gratar pe pat de cus-cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ton cu portocale

Ton cu portocale

Portocala poate fi înlocuită cu lămâie sau cu orice alte citrice. Curățați peștele și nu

20 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Plachie de crap taraneasca la cuptor

Plachie de crap taraneasca la cuptor

Crapul se curata de solzi,intestine,se spala si se cresteaza pe ambele parti dupa numarul de portii

159 voturi    47 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Gustos si sanatos...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Gustos, frumos!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Foarte bun si prezentare super!*****

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Arata bine si cred ca a fost tare bun.

    • Fara foto

      flori de piatra , 03 martie 2010

      F.frumoasa prezentarea.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Gustos si sanatos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
File pangasius cu orez la cuptor - reteta proprie