Dovleac copt cu lapte

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Dovleac copt cu lapte

Ingrediente

  • 3felii de dovleac
  • cateva cristale de sare de mare
  • 1lingura zahar
  • 500ml lapte
  • praf de nucsoara

Mod de preparare

Feliile de dovleac curatate de seminte,se pun in tava pe hartie de copt si se lasa la cuptor 1h;se curata coaja care s-a intarit si miezul se paseaza cu blenderul sau instrumentul cu care pasam cartofii pentru piure.

Se pune rezultatul intr-un vas pe foc impreuna cu sare,zahar si lapte fiert intr-un alt vas,iar dupa cateva clocote se opreste focul,se potriveste de gust si se serveste imediat cu nucsoara deasupra sau amestecat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor