Ingrediente
Am folosit 500 ml lapte ,300 g dovleac curatat de coaja si taiat cubulete.Cantitatile se pot mari dupa necesitate...
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
14 voturi
Mod de preparare
Dovleacul se curata de coaja,se taie cubulete si
se fierbe impreuna cu laptele la foc mic pana este fiert dovleacul ( nu trebuie sa se sfarame). Se indulceste cu miere de albine dupa gust , iar la sfarsit se presara scortisoara dupa gust ,se opreste focul si se tine vasul acoperit cu un capac cca 10 min,dupa care se poate servi atat cald si rece.
Mie imi place foarte mult sa-l servesc neindulcit...are o aroma si un gust deosebit...Sper din tot sufletul ca o sa va placa si voua...
tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011
Nu am mancat pana acum, mi-ai facut pofta >
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2010
Ma bucur ca va place si voua...Multumesc mult...
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2010
Si nouã ne place!!! felicitãri :)
constanta proca (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2010
Este o bunatate ,mama mea pregatea foarte des acest desert ...