Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, iar dupa aceea feliile de dovleac pe care le prajim pe o parte si apoi pe cealalta. Le punem pe o farfurie odata prajite toate. In tigaie punem otetul si apa, zaharul si un pic de sare. Le fierbem un pic, dupa care adaugam feliile de dovleac. Dupa cca. 10-15 min. le luam de pe foc si le punem pe o farfurie. Pt. snitele: luam pieptul de pui si il batem un pic cu batatorul de carne,separat corn-flakesul il zdrobim pina devine praf.Saram carnea, zbatem oul si continuam procedura cu: luam carnea, o dam prin ou si dupa aceea corn-flakes.Prajim si dupa aceea se poate pune pe farfurie. Deci snitelul cu garnitura de dovleac in acru dulce este propunerea mea pentru un prinz sau cina cu prietenii ori familie. Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii