Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012
Ingrediente
Pt.4 persoane: 1kg.dovleac, 50 ml otet, 50 ml apa, 2 linguri zahar, sare, ulei. Pt. snitele: 4 felii de carne din piept de pui, ou, 2-3 cani de corn-flakes, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, iar dupa aceea feliile de dovleac pe care le prajim pe o parte si apoi pe cealalta. Le punem pe o farfurie odata prajite toate. In tigaie punem otetul si apa, zaharul si un pic de sare. Le fierbem un pic, dupa care adaugam feliile de dovleac. Dupa cca. 10-15 min. le luam de pe foc si le punem pe o farfurie. Pt. snitele: luam pieptul de pui si il batem un pic cu batatorul de carne,separat corn-flakesul il zdrobim pina devine praf.Saram carnea, zbatem oul si continuam procedura cu: luam carnea, o dam prin ou si dupa aceea corn-flakes.Prajim si dupa aceea se poate pune pe farfurie. Deci snitelul cu garnitura de dovleac in acru dulce este propunerea mea pentru un prinz sau cina cu prietenii ori familie. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate