autor:

claudia

» » Mancaruri cu carne

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Autor: claudia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Ingrediente
Pt.4 persoane: 1kg.dovleac, 50 ml otet, 50 ml apa, 2 linguri zahar, sare, ulei. Pt. snitele: 4 felii de carne din piept de pui, ou, 2-3 cani de corn-flakes, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, iar dupa aceea feliile de dovleac pe care le prajim pe o parte si apoi pe cealalta. Le punem pe o farfurie odata prajite toate. In tigaie punem otetul si apa, zaharul si un pic de sare. Le fierbem un pic, dupa care adaugam feliile de dovleac. Dupa cca. 10-15 min. le luam de pe foc si le punem pe o farfurie. Pt. snitele: luam pieptul de pui si il batem un pic cu batatorul de carne,separat corn-flakesul il zdrobim pina devine praf.Saram carnea, zbatem oul si continuam procedura cu: luam carnea, o dam prin ou si dupa aceea corn-flakes.Prajim si dupa aceea se poate pune pe farfurie. Deci snitelul cu garnitura de dovleac in acru dulce este propunerea mea pentru un prinz sau cina cu prietenii ori familie. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel cu varza calita

Snitel cu varza calita

Curatam varza si o tocam, o calim in unt, cateva minute pe flacara de la aragaz punem si 1 cutie

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pt.4 persoane: 1kg.dovleac
  • 50 ml otet
  • 50 ml apa
  • 2 linguri zahar
  • sare
  • ulei. Pt. snitele: 4 felii de carne din piept de pui, ou
  • 2-3 cani de corn-flakes
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de claudia
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Risotto cu mazare si mar verde

Risotto cu mazare si mar verde

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Rulou de carne de porc

Rulou de carne de porc

Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Varza cu berbecut