autor:

claudia

» » Mancaruri cu carne

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Autor: claudia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Ingrediente
Pt.4 persoane: 1kg.dovleac, 50 ml otet, 50 ml apa, 2 linguri zahar, sare, ulei. Pt. snitele: 4 felii de carne din piept de pui, ou, 2-3 cani de corn-flakes, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, iar dupa aceea feliile de dovleac pe care le prajim pe o parte si apoi pe cealalta. Le punem pe o farfurie odata prajite toate. In tigaie punem otetul si apa, zaharul si un pic de sare. Le fierbem un pic, dupa care adaugam feliile de dovleac. Dupa cca. 10-15 min. le luam de pe foc si le punem pe o farfurie. Pt. snitele: luam pieptul de pui si il batem un pic cu batatorul de carne,separat corn-flakesul il zdrobim pina devine praf.Saram carnea, zbatem oul si continuam procedura cu: luam carnea, o dam prin ou si dupa aceea corn-flakes.Prajim si dupa aceea se poate pune pe farfurie. Deci snitelul cu garnitura de dovleac in acru dulce este propunerea mea pentru un prinz sau cina cu prietenii ori familie. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pt.4 persoane: 1kg.dovleac
  • 50 ml otet
  • 50 ml apa
  • 2 linguri zahar
  • sare
  • ulei. Pt. snitele: 4 felii de carne din piept de pui, ou
  • 2-3 cani de corn-flakes
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de claudia
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Risotto cu mazare si mar verde

Risotto cu mazare si mar verde

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Rulou de carne de porc

Rulou de carne de porc

Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu fulgi de porumb