1. Miezul de dovleac se taie felii groase.
2. Se spala lamaia, se sterge, jumatate din coaja se taie fasii, iar fructul se stoarce.
3. Se incing uleiul si untul si se prajeste dovleacul timp de 5 minute, apoi se presara zaharul. Se adauga ceapa taiata rondele subtiri, ardeiul iute taiat felii, coaja de lamaie si semintele de dovleac taiate marunt. Se prajesc impreuna cca. 1 minut. Se adauga usturoiul pisat, sucul de lamaie, sare, piper.
4. Legumele se aranjeaza pe farfurie si se servesc alaturi de friptura de rata sau cotlete.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii