Dovleacul se curata de coaja ,se taie cubulete si se aseaza in borcane. Apa se fierbe cu zahar,sare,otet si scortisoara, apoi se toarna peste dovleac. Eu am pus la un borcan de 400 ml :
1/2 lingurita rasa sare
2 linguri zahar
2 linguri otet
1 virf bun de cutit de scortisoara
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii