1 Ceapa se taie marunt si se caleste in unt , se adauga boabele de ienupar si patrunjelul tocat marunt si se mai lasa pe foc 5-6 minute.
2.Maslinele se taie marunt si se amesteca cu cresonul faramitat.
3.Carnea tocata se amesteca cu ceapa,maslinele ,stafidele, pesmetul, ouale, sare, piper si scortisoara.
4.Se taie un capac in partea superioara a dovleacului si se scobeste de miez.Interiorul se sareaza si pipereaza.Pe fundul dovleacului se pune orezul fiert si putin sarat,iar deasupra carnea tocata.
5.Intr-o tava se pune folie de aluminiu ,se aseaza dovleacul si se unge cu ulei.Se coace in cuptorul incalzit cca.2 ore.Se garniseste cu seminte de floarea soarelui taiate marunt si frunze de patrunjel.Se serveste ci sos de rosii picant.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii