autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

DOVLEAC UMPLUT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
1 dovleac rotund de cca.3,5 kg.,, 850g.carne de vitel tocata,, 1 legatura patrunjel,, 150g.ceapa,, 40g.unt,, 50g.boabe de ienu[par,, 150g.masline verzi,, 10g.creson uscat,, 80g.stafide,, 3 oua,, 1 lingurita scortisoara,, 150g.orez fiert,, 4 linguri ulei,, 50g.seminte de floarea soarelui ,, 50g.pesmet,, frunze de patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1 Ceapa se taie marunt si se caleste in unt , se adauga boabele de ienupar si patrunjelul tocat marunt si se mai lasa pe foc 5-6 minute.
2.Maslinele se taie marunt si se amesteca cu cresonul faramitat.
3.Carnea tocata se amesteca cu ceapa,maslinele ,stafidele, pesmetul, ouale, sare, piper si scortisoara.
4.Se taie un capac in partea superioara a dovleacului si se scobeste de miez.Interiorul se sareaza si pipereaza.Pe fundul dovleacului se pune orezul fiert si putin sarat,iar deasupra carnea tocata.
5.Intr-o tava se pune folie de aluminiu ,se aseaza dovleacul si se unge cu ulei.Se coace in cuptorul incalzit cca.2 ore.Se garniseste cu seminte de floarea soarelui taiate marunt si frunze de patrunjel.Se serveste ci sos de rosii picant.
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLEAC UMPLUT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
chiftelute cu carne de curcan

chiftelute cu carne de curcan

Se toaca carnea ,se amesteca cu ceapa tocata ft fin,patrunjel tocat marunt,painea inmuiata si stoarsa

5 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Buzunare cu ciuperci

Buzunare cu ciuperci

Incepem cu ciupercile pe care le curatam le spalam. Razuim cateva ciuperci pt umplutura pe razatoarea

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 dovleac rotund de cca.3,5 kg.,
  • 850g.carne de vitel tocata,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 150g.ceapa,
  • 40g.unt,
  • 50g.boabe de ienu[par,
  • 150g.masline verzi,
  • 10g.creson uscat,
  • 80g.stafide,
  • 3 oua,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 150g.orez fiert,
  • 4 linguri ulei,
  • 50g.seminte de floarea soarelui ,
  • 50g.pesmet,
  • frunze de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Placinta taraneasca