autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

DOVLEAC UMPLUT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
1 dovleac rotund de cca.3,5 kg.,, 850g.carne de vitel tocata,, 1 legatura patrunjel,, 150g.ceapa,, 40g.unt,, 50g.boabe de ienu[par,, 150g.masline verzi,, 10g.creson uscat,, 80g.stafide,, 3 oua,, 1 lingurita scortisoara,, 150g.orez fiert,, 4 linguri ulei,, 50g.seminte de floarea soarelui ,, 50g.pesmet,, frunze de patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1 Ceapa se taie marunt si se caleste in unt , se adauga boabele de ienupar si patrunjelul tocat marunt si se mai lasa pe foc 5-6 minute.
2.Maslinele se taie marunt si se amesteca cu cresonul faramitat.
3.Carnea tocata se amesteca cu ceapa,maslinele ,stafidele, pesmetul, ouale, sare, piper si scortisoara.
4.Se taie un capac in partea superioara a dovleacului si se scobeste de miez.Interiorul se sareaza si pipereaza.Pe fundul dovleacului se pune orezul fiert si putin sarat,iar deasupra carnea tocata.
5.Intr-o tava se pune folie de aluminiu ,se aseaza dovleacul si se unge cu ulei.Se coace in cuptorul incalzit cca.2 ore.Se garniseste cu seminte de floarea soarelui taiate marunt si frunze de patrunjel.Se serveste ci sos de rosii picant.
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLEAC UMPLUT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carne de vitel cu mazare

Carne de vitel cu mazare

Se curata ceapa,morcovii,usturoiul,ardeiul si rosiile se spala.Se taie marunt dupa placul fiecaruia

10 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Copanele invelite in bacon

Copanele invelite in bacon

Se spala copanelele si se condimenteaza dupa gust. Apoi se ung cu ulei si se invelesc in bacon. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 dovleac rotund de cca.3,5 kg.,
  • 850g.carne de vitel tocata,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 150g.ceapa,
  • 40g.unt,
  • 50g.boabe de ienu[par,
  • 150g.masline verzi,
  • 10g.creson uscat,
  • 80g.stafide,
  • 3 oua,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 150g.orez fiert,
  • 4 linguri ulei,
  • 50g.seminte de floarea soarelui ,
  • 50g.pesmet,
  • frunze de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui cu banane