Dovlecei butoias cu carne.Reteta e destul de simpla, se scobesc dovleceii si se umplu cu o compozitie de carne si orez ca pentru sarmale.
Reteta e destul de simpla, se scobesc dovleceii si se umplu cu o compozitie de carne si orez ca pentru sarmale.
Asadar,se spala dovlecei, se taie capacul,iar apoi cu ajutorul unei lingurite se scoate miezul. Asa cum v-am spus, umplutura este aceeasi de la sarmale. Intr-o cratita se caleste ceapa in 2-3 linguri de ulei pana devine sticloasa, apoi se adauga orezul bine spalat, morcovul dat prin razatoarea fina, patrunjelul, pasta de rosii si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si desigur pentru un gust mai bun MAGGI Secretul Gustului de Legume:
Se adauga o canita mica de apa si se lasa pe foc 2-3 minute sa se umfle un pic orezul,dupa care se opreste focul si se lasa compozitia sa se racoreasca.
Dupa ce compozitia s-a racit se amesteca cu carnea tocata si se umplu dovleceii scobiti. Dovleceii umpluti se aseaza intr-un vas de lut in care turnam 2 cescute de apa si felii de rosii printre ei.Se fierb la foc mic timp de o ora si servesc calzi stropiti cu smantana.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii