Dovleceii se curata si se dau pe razatoare.
Cartofii se curata, se taie bucati mai mici si se fierb.
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet se aseaza un strat de cartofi fierti (maruntiti, zdrobiti usor), apoi un strat de dovlecei amestecati cu marar tocat, apoi un strat de ardei (dati pe razatoare sau tocati marunt).
Deasupra se aseaza din loc in loc cateva cubulete de unt, si peste tot se presara cascavalul ras.
Se adauga sare si piper dupa gust.
Se da la cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii