Dovleceii se curata de coaja, se taie in jumatati pe lungime, iar cu o lingura se scoate mijlocul cu seminte.Jumatatile se fierb 15-20 minute in apa clocotita, putin sarata, fara sa se inmoaie prea mult.Se strecoara si se lasa sa se raceasca.Se taie in felii de 2 cm si fasiile in cuburi.La maioneza se adauga sare, acreala si mustar, iar pentru aroma se pune marar taiat marunt si apoi se amesteca cu dovleceii usor sa nu se zdrobeasca.Se aseaza pe platou si se orneaza cu masline si gogosari.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii