Reteta postata pe: 03 iunie 2008
Ingrediente
2-3 dovlecei - sare - 250-300 g maioneza sau alte sosuri cu maioneza.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Dovleceii se curata de coaja, se taie in jumatati pe lungime, iar cu o lingura se scoate mijlocul cu seminte.Jumatatile se fierb 15-20 minute in apa clocotita, putin sarata, fara sa se inmoaie prea mult.Se strecoara si se lasa sa se raceasca.Se taie in felii de 2 cm si fasiile in cuburi.La maioneza se adauga sare, acreala si mustar, iar pentru aroma se pune marar taiat marunt si apoi se amesteca cu dovleceii usor sa nu se zdrobeasca.Se aseaza pe platou si se orneaza cu masline si gogosari.
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei cu maioneza." nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se curata dovleceii, se taie pe jumatate in lung si se pun la fiert 15-20 de minute. Dupa ce au fiert
7 voturi
5 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010
O bunatate !