Dovleceii se rad de coaja alba si taie rondele nu prea groase.Ceapa tocata se inabusa in putin ulei, se adauga orezul, se amesteca pana capata o culoare aurie, apoi se stinge cu 3 pahare de apa , se adauga rondelele de dovlecei si se lasa sa fiarba pe foc mic inabusit.Se potriveste de sare si piper.Cand orezul este fiert pe jumatate, se presara verdeata tocata si se introduce la cuptor sa fiarba orezul si sa scada zeama.Se serveste cu sos picant de rosii sau se poate servi ca garnitura langa carne

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii