Dovleceii se rad de coaja alba si taie rondele nu prea groase.Ceapa tocata se inabusa in putin ulei, se adauga orezul, se amesteca pana capata o culoare aurie, apoi se stinge cu 3 pahare de apa , se adauga rondelele de dovlecei si se lasa sa fiarba pe foc mic inabusit.Se potriveste de sare si piper.Cand orezul este fiert pe jumatate, se presara verdeata tocata si se introduce la cuptor sa fiarba orezul si sa scada zeama.Se serveste cu sos picant de rosii sau se poate servi ca garnitura langa carne
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii