Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei cu parmezan

Ingrediente

  • 1 dovlecel (sau zucchini)
  • parmezan razuit
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant.

Se asaza rondelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe un singur rand si se pipereaza dupa gust.

Se pune tava in cuptorul incins, la 200 grade C, pentru aprozimativ 20 minute. Se scoate tava si se presara parmezan pe fiecare bucata de dovlecel si se mai tine in cuptor 5 minute.

Se poate servi simplu sau cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor