Autor:
dantes (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2017
Ingrediente
1 dovlecel (sau zucchini), parmezan razuit, ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant.
Se asaza rondelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe un singur rand si se pipereaza dupa gust.
Se pune tava in cuptorul incins, la 200 grade C, pentru aprozimativ 20 minute. Se scoate tava si se presara parmezan pe fiecare bucata de dovlecel si se mai tine in cuptor 5 minute.
Se poate servi simplu sau cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu parmezan" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).
4 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate