autor:

Laura

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei cu smantana

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg dovlecei, ceapa, paharel smantana,1 lingurita otet,sare,zahar,2-3 linguri ulei,1 lingura faina,marar verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii se taie felii,se sareaza,se rumenesc in ulei,pe foc iute,se dau deoparte.In uleiul ramas,se caleste ceapa,se stinge cu faina desfacuta in apa,se mai adauga ceva apa fierbinte(1 ceasca),sa fiarba 10 min.Acum se pun dovleceii cu un pic de zahar si otet si se lasa sa se inchege.La final,dupa 1 sfert de ora se pune smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Perisoare de dovlecei cu sos de smantana de soia

Perisoare de dovlecei cu sos de smantana de soia

Dovleceiii spalati, rasi fin,la fel si morcovul, ceapa taiata foarte marunt sau rasa si ea, toate

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene
Dovlecei in sos de smantana

Dovlecei in sos de smantana

Dovleceii se curata de coaja si se taie cuburi de aproximativ 2 cm. Se pun la fiert intr-o oala impreuna

4 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg dovlecei, ceapa, paharel smantana,1 lingurita otet,sare,zahar,2-3 linguri ulei,1 lingura faina,marar verde.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pui cu carnat piscacios la slowcooker(oala de gatit incet)