Se feliaza dovleceii (pentru a ii prepara mai repede eu ii tai ca pe cartofii pai), se prajesc in ulei, se scot intr-un castron (pt savoare eu nu ii scot pe servet, ii las cu uleiul). Peste dovleceii calzi se adauga usturoiul pisat, mararul tocat, sare dupa gust si smantana si se amesteca bine.
Pieptul de pui se taie felii subtiri si se trag la tigaie in unt, nu prajit, numai cat sa se albeasca, apoi se adauga sare dupa gust.
Se monteaza pe farfurii/platou alaturate, cu decor de marar si felii subtiri de morcov proaspat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii