autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

dovlecei cu sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
dovlecei, faina, unt, sare, smantana, lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii se fierb in apa cu sare. Faina dizolvata in lapte se inabusa in 100 g de unt si se amesteca continuu. Se adauga restul de lapte si se continua fierberea. In sosul obtinut se adauga dovleceii , sare si se fierb 1 min. Se ia vasul de pe foc si se adauga smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei in sos de smantana

Dovlecei in sos de smantana

Dovleceii se curata de coaja si se taie cuburi de aproximativ 2 cm. Se pun la fiert intr-o oala impreuna

4 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Perisoare de dovlecei cu sos de smantana de soia

Perisoare de dovlecei cu sos de smantana de soia

Dovleceiii spalati, rasi fin,la fel si morcovul, ceapa taiata foarte marunt sau rasa si ea, toate

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Shaksuka verde