autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

dovlecei cu sos si brinza de vaci

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
1 dovlecel, 2 caise, 2 prune, 2 mere, 1/2 banana, , Pentru sos, 4 linguri branza de vaci, ' 1 lingura zeama de lamaie, 2 linguri ulei, 3 linguri smantana, zahar sau miere de albine, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata dovlecelul, se spala si se taie feliute subtiri.

Fructele se curata de samburi sau coaja, dupa caz, si se taie bucati potrivite. Se pun toate intr-un castron.

Separat, se prepara un sos, frecand energic branza de vaci cu smantana, la care se a-dauga treptat uleiul alternand cu zeama de lamaie.

Se potriveste gustul cu sare si un strop de zahar sau miere de albine, dupa care se toarna peste a-mestecul din castron.

Se consuma imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei cu sos si brinza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca cu dovlecei si carne tocata de curcan

Musaca cu dovlecei si carne tocata de curcan

Carnea tocata se pune intr-un castron si se amesteca cu sare, piper, putin cimbru, verdeata taiata

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 caise
  • 2 prune
  • 2 mere
  • 1/2 banana
  • Pentru sos
  • 4 linguri branza de vaci
  • ' 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • zahar sau miere de albine
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Piperchi