Se spala dovleceii si se pun in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se acopera vasul si se lasa dovleceii sa clocoteasca la foc mic 10 minute. Se pun apoi in strecuratoare, se preseaza putin, dupa ce, in prealabil, au fost taiati in jumatati, pe lung. Se scoate o parte din miez si se umplu cu urmatoarea compozitie: brinza telemea sau cascaval ras, oua, faina, smintina, piper si marar tocat. Se aseaza dovleceii intr-un vas uns si tapetat si se da la cuptor cu foc potrivit timp de 30 de minute pina se rumenesc.
Se servesc presarati cu cascaval si stropiti cu smintina
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii