Dovlecei cu urda

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 500 gr urda, cas si telemea (in cantitati egale )
  • 2 linguri faina
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 lingura cu unt
  • 100 g cascaval ras
  • 5 linguri cu iaurt
  • 2 oua

Mod de preparare

Se spala dovleceii si, si se taie rondele subtiri, se sareza si se pun la scurs.Din unt, faina si 3 linguri cu iaurt, se face un sos alb.Se pune marar.

Se adauga branza.Se sareaza dupa gust, si se mai lasa pe foc 5 minute.Intr-un vas uns nu unt, se aseaza un strat de dovlecei, apoi umplutura.

Se intinde umplutura bine, apoi se pune din nou rondelele de dovlecei.

Deasupra se toarna restul de iaurt batut cu unt si se presara acscavalul. Se lasa la cuptor 25 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor