Se spala dovleceii si, si se taie rondele subtiri, se sareza si se pun la scurs.Din unt, faina si 3 linguri cu iaurt, se face un sos alb.Se pune marar.
Se adauga branza.Se sareaza dupa gust, si se mai lasa pe foc 5 minute.Intr-un vas uns nu unt, se aseaza un strat de dovlecei, apoi umplutura.
Se intinde umplutura bine, apoi se pune din nou rondelele de dovlecei.
Deasupra se toarna restul de iaurt batut cu unt si se presara acscavalul. Se lasa la cuptor 25 de minute.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii