Se spala dovleceii si, si se taie rondele subtiri, se sareza si se pun la scurs.Din unt, faina si 3 linguri cu iaurt, se face un sos alb.Se pune marar.
Se adauga branza.Se sareaza dupa gust, si se mai lasa pe foc 5 minute.Intr-un vas uns nu unt, se aseaza un strat de dovlecei, apoi umplutura.
Se intinde umplutura bine, apoi se pune din nou rondelele de dovlecei.
Deasupra se toarna restul de iaurt batut cu unt si se presara acscavalul. Se lasa la cuptor 25 de minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii