Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 1 kg dovlecei curatati de coaja, , spalati si taiati felii, , sare,, piper negru, , 25 g unt sau margarina, , 1 ceapa verde taiata marunt, , 2 oua, , 6 linguri frisca nebatuta (smantana dulce), , 75 g cascaval ras, , 2 linguri pesmet.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
6 voturi
Mod de preparare
Se incinge cuptorul la 170gr.. Se topeste untul sau margarina intr-o tigaie, se dunstuieste in ea ceapa si se amesteca - impreuna cu ouale, frisca (smantana) si 3 linguri de cascaval ras - cu piureul de dovlecei. Se gusta de sare si piper.
Se presara 3 linguri de cascaval ras intr-o forma termorezistenta, deasupra se toarna dovleceii si peste ei se presara restul de cascaval ras amestecat cu pesmet.
Se da sufleul de dovlecei la cuptor si se coace aproximativ 40 de minute, pana ce se incheaga bine. Se serveste imediat.
constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010
O reteta deosebita !