Dovlecei in crusta de nuci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 conserva de rosii (800 g),
  • sare,
  • piper,
  • 1 kg de dovlecei,
  • 6 linguri untdelemn,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 100 g miez de nuca,
  • 2 linguri pesmet,
  • 100 g cascaval ras.

Mod de preparare

Se scurg rosiile, se toaca mai mare si se pun intr-un vas de Jena. Se condimenteaza bine.

Se curata dovleceii, se spala, se zvanta si se taie in felii groase de 1 cm. Se prajesc in ulei pe ambele parti, se sareaza, se pipereaza. Se scurg de grasime pe hartie absorbanta, apoi se pun peste rosii, in straturi.

Se spala patrunjelul, se zvanta, se toaca, se zdrobesc samburii de nuca. Se amesteca pesmetul cu cascavalul ras, nucile si patrunjelul tocat. Se presara peste dovlecei. Se dau la cuptor pe raftul de mijloc, 15 minute. Se poate servi cu garnitura de orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc