autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

dovlecei in sare

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
10 kg dovlecei, kg sare.

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Dovleceii curatati de coaja si miez se dau pe razatoarea mare.Se pun in borcane in straturi presarand intre ele sare.Ultimul strat sa fie de sare mai multa. Se leaga cu celofan dublu si se pun in camara.Cand se folosesc se desareaza o noapte in apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei in sare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Compot de struguri albi

Compot de struguri albi

Desfacem boabele de struguri de pe ciorchine si le spalam. Se aseaza boabele in borcan.(daca dorim

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Conserve si muraturi
Dovlecel pentru iarna

Dovlecel pentru iarna

Dovleceii se curata de coaja apoi se taie ca sa putem inlatura semintele din mijloc. Razuim o parte

7 voturi    9 comentarii
40 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata din flori de salcam